آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

موسیقی سیستان و بلوچستان/ زابلی و بلوچی / پاپ زاهدان
آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

موسیقی سیستان و بلوچستان/ زابلی و بلوچی / پاپ زاهدان

داریوش رودینی

وی موسیقی را از بهمن ماه 1371 با « مهندس اسماعیلی» (که از تهران برای تحصیل در دانشگاه سیستان و بلوچستان به زاهدان آمده بود) با ساز پیانو شروع کرد. پس ازآن تا سال 1375 با « موسی شاکری» ادامه داد. ( ایشان کارشناس موسیقی و مدرس ساز پیانو در خانه فرهنگ بوده و همچنین مشغول به خدمت سربازی در زاهدان. در حال حاضر ساکن نیشابور است). در این دوران به عنوان نوازنده پیانو و خواننده کرال در ارکستر آقای شاکری فعالیت داشت. همچنین خودش گروهی با نام « پگاه » باهمراهی « مجتبی موسوی» ، « هادی نورایی» ، « شهرام نورزائی» و « حمیده امام بخش» تشکیل داده بود که در جشنواره آموزش و پرورش مقام اول موسیقی غربی و مقام دوم موسیقی محلی در استان را کسب نمود.

وی تئوری بنیادی موسیقی را نزد « عبدالله پهلوانی» ( رئیس خانه فرهنگ آن زمان زاهدان و مدرس ویلن. فارغ التحصیل هنرستان موسیقی تهران با ساز تخصصی ویلن) و « غلامعلی بندانی» ( آهنگساز و مدرس ویلن در زاهدان) فراگرفت .
در سال 1373 به مدت 6 ماه در یگان موزیک لشکر 88 زرهی زاهدان ، زیر نظر استاد « سروان عباسی» فرماندهی یگان موزیک، مباحث تنظیم و علوم مربوط به انتقالات سازهای بادی را فراگرفت.
در سال 1374 نزد « شهریار شهری» نوازنده با سابقه درامز در استان ، مشغول به فراگیری ساز درامز شد.
از دیگر فعالیت های او در این دوران:
* شرکت در جشنواره بنیاد جانبازان تهران در سال 73 و کسب مقام چهارم کشوری
* تدریس در خانه فرهنگ بعنوان دستیار استاد برای کلاسهای پیانو و تئوری
* ضبط آثار فلسطین در صدا و سیما که در استان مقام اول را کسب کرد. کار مشترکی از داریوش رودینی و مجتبی موسوی در سال 74 بود.
* اجرای گروهی به مناسبت آمدن آقای رفسنجانی ریاست جمهور وقت در مصلی قدس زاهدان . نوازنده ها : مجتبی موسوی، هادی نورائی، محمدعلی صادقی ، حمیده امام بخش.
سال 1375راهی مشهد شد و به مدت یک سال به یادگیری اصول هارمونی و آهنگسازی نزد استاد «کیوان اعلائی» پرداخت. ایشان آهنگساز صدا و سیمای مشهد و آهنگساز تالار وحدت و صدا و سیمای تهران بوده که نمونه کارهای فوگ را در تالار وحدت به ثبت رساندند و توسط ارکستر سمفونیک هم اجرا شده است.
سپس در سال 1376 به اصفهان عظیمت کرد و مشغول به فراگیری ساز پیانو و سلفژ نزد استاد « هوشنگ کیا » شد. ایشان سرهنگ بازنشسته و لیسانس موسیقی از کنسرواتوار موسیقی تهران داشت. (از محضر اساتید موسیقی زیادی کسب دانش نموده و باایشان همکاری داشته است؛ از جمله استاد مرحوم مرتضی حنانه ، استاد مرحوم ناصحی تهرانی ، دکتر مصطفی پور تراب ، دکتر احمد پژمان ، مرحوم دکتر مسعودیه ، استاد یوسف یوسف زاده و استاد مرحوم پرویز منصوری. مدت ۲۰ سال رهبری ارکستر های نظامی وتنظیم وآهنگسازی در رشته موسیقی نظام،تدرس در هنرستان های موسیقی اصفهان، ساختن و تنظیم آهنگ برای بنیاد شهید در ۸ سال دفاع مقدس و داور چندین جشنواره فجر از جمله فعالیت های اوست)

پس از طی این دوره ، فصل جدیدی در زندگی موسیقیایی داریوش رودینی رقم می خورد. در نیمه اول سال 1378 رهسپار بیرجند شد و به مدت 6 ماه خودش را برای کنکور سراسری هنر آماده می ساخت . در همان مدت با هنرمندان انجمن موسیقی ارشاد بیرجند گروهی تشکیل داد و در سینما قدس کارهایی را به اجرا درآورد.
در نیمه دوم سال 78 در دانشگاه سوره تهران رشته موسیقی، ساز جهانی پذیرفته شد .
وی در دانشگاه از محضر اساتید بزرگی کسب دانش نمود. از جمله :

دکتر هما سعادت افسری : فارغ التحصیل از دانشگاه ulb بلژیک و استاد ساز شناسی
دکتر امین شاه میری: تنها فیزیک دان صوت ایران
دکتر آذر هاشمی : استاد گروه نوازی
حمیدرضا رضایی : استاد سلفژ و دیکته موسیقی
ریحانه مهرزاد : استاد پیانو
مهدی ستایشگر : استاد پیوند شعر و موسیقی و سردبیر مجله ماهنامه موسیقی
دکتر صیرفی : مدرس تاریخ موسیقی
علیرضا فرهنگ : استاد هارمونی
در خارج از دانشگاه نیز در کلاس پیانوی اساتیدی چون « خانم نازنین شفایی» و «خانم اسماعیلی» ( همسر استاد فرهنگ شریف و فارغ التحصیل موسیقی از آلمان) حاضر شد. همچنین اصول هارمونی را نز « دکتر حمیدرضا دیبازر» سازنده موسیقی فیلم سیب سرخ حوا ، دنبال می نمود.
دراین دوران 2 کنسرت در تهران اجرا نمود. یک کار دانشجویی و دیگری اجرا در سالن پیروزی تهران. همچنین در سال 83 اجرای ارکستر مسافران غروب،کاری کلاسیک رمانتیک ر ا در تالار عماد کرمان با آثاری از وردی ، باخ ،بتهوون، bokrini به روی صحنه برد.
سال 82 دوره پیانوی پیشرفته (advance ) را نزد استاد بزرگ روس «آرتور طورسیان» artur torsiyan به مدت 2 سال گذراند.
پس از آن در سال 1385 مجددا در کنکور سراسری شرکت کرد و در رشته طراحی فرش دانشگاه سیستان و بلوچستان پذیرفته شد. و مجددا به زاهدان بازگشت. در طی این سالها مسئولین واحد موسیقی حوزه هنری استان را برعهده داشت و تشکیل « ارکستر بزرگ فاروس» از جمله کارهای بزرگ و ماندگار او در موسیقی استان بود.

نیمه دوم سال 90 در دانشگاه um مالزی در کارشناسی ارشد رشته آهنگسازی پذیرفته شد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد