آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

موسیقی سیستان و بلوچستان/ زابلی و بلوچی / پاپ زاهدان
آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

آشنایی با هنرمندان موسیقی سیستان و بلوچستان - دانلود آهنگ

موسیقی سیستان و بلوچستان/ زابلی و بلوچی / پاپ زاهدان

محمدرضا میری

محمد رضا میری  متولد 1351

ایجاد انگیزه موسیقی در ذهن وی به سال 1355 با اجرای ارکستر ملی در استادیوم 17 شهریور زاهدان با اجرای خوانندگان به آ ن سال برمیگردد او با دیدن استاد انوشیروان روحانی در حال نوازندگی پیانو در ارکستر بود شیفته موسیقی گردید و در همان دوران با لحن کودکانه شعر هایی را میخواند .(لازم بذکر است که در منطقه سیستان و زاهدان در آن سالها ،بستگان در ماه یک یا 2 شب در منزل گرد هم جمع میشدند وبا دایره  نوازی بیت خوانی میکردند) این بیت خوانی برای انگیزه وی به سمت موسیقی بسیار موثر بود.

وی ابتدا با اواز خوانی وارد دنیای موسیقی شد و از پانزده سالگی به نواختن ملودیکا پرداخت (ان زمان موسیقی به اندازه العان متنوع نبود و امکانات هم فوق العاده محدود ،موسیقی بسیار محدود و ایران در حا ل جنگ )

او اولین کتابی که بدون استاد نواخت کتاب بیر بود . وی با پشتکار و نبود استاد به نوازندگی کتابهای دیگر پرداخت ودر سال 1368 شروع به ساخت ملودی نمود و اولین اثرش را برای  روز معلم ساخت و در جشنواره آموزش و پرورش مقام اول را به خود اختصاص داد . در سال   1369برای طی نمودن دوره به  تهران رفت و در سال 1371 به زاهدان برگشت .

در ابتدا با آقایان داریوش رودینی ، هادی نورایی ، رضا ترابی ،شهریار شهری ، حمید عدیلی ،به تشکیل ارکستر پاپ مجلسی پرداختند ولی بعد از مدت کوتاهی از این ارکستر جدا شد و تنها شروع به ساخت ملودی و تنظیم پرداخت .

در سال 1372 با دوستانش که دریگان موزیک لشکر زاهدان بودند چندین اثر مناسبتی ساخته ،تنظیم و اجرا نمود وتوان خود را برای استفاده از سازهای بادی در ارکستر آزمود .

با آمدن آقای احمد گلیانی به زاهدان و آشنا شدن با ایشان رو به موسیقی سنتی برد و در کنار ایشان اجراعاتی را  با خوانندگی آقای رضا ترابی  انجام داد.(موسیقی طفلک دل من )

وی به پیشنهاد آقای خاکسفیدی مدیرروابط عمومی تربیت بدنی استان ،هر ساله در روز 22 بهمن در استادیوم 17 شهریور زاهدان آثاری را که ساخته و تنظیم نموده بود در حضور مقامات و مردم شریف استان با ارکستر اجرا نموده و خود این آثار را میخواند .

در سال 1378 به جشنواره تاتر کل ارتش راه یافت و موسیقی آن پسر دل دارد را ساخت که در بین 48 گروه شرکت کننده مقام نخست جشنواره را به خود اختصاص داد . در آن هنگام با آقای وحید خراطها آشنا شد ودر تهران برای ارتش جمهوری اسلامی  قطعاتی را ساخته و اجرا که خواننده این آثار وحید خراطها بود نمودند.

با تشریف فرمایی مقام معظم رهبری به استان ،

به پیشنهاد استاد علی شهری (روحش شاد ) که مسئولیت  انجمن موسیقی را عهده دار بود سروده (علی علی )را در کنار آقای احمد گلیانی ساخت  و آقای محسن ذوالفقاری با 250 نفر گروه کر آن قطعه را بصورت آکاپلا اجرا نمودند.

درسال 1379 با استاد اصغر اسکندری آشنا شد وشرع به ساخت وتنظیم ترانه های ایشان  که این ترانه ها سیستانی بود ند نمود ..تنی تنی یارمه وکوه خواجه وسیستو سیستوو عید فطر و (موکه مه کنجکه تونو با ترانه ای دیگرولی با همان خواندن و گویش) که این آثار ازصدا و سیمای مرکز استان پخش و مخاطب های بسیاری را به خود جذب کرد نمود.  

درسال 1380 برای رسیدن به آرزوها وتکمیل نمودن علم این هنر    و با  رویا یه این  که  بتواند روزی از شاگردان استاد فرهاد فخرالدینی باشد به تهران سفر کرد .او ابتدا استاد فواد حجازی را ملاقات نمود و در رابطه با  علم تنظیم از ایشان بهره جست وبه سرعت به محل کلاسهای استاد فرهاد فخرالدینی مراجعه نمود وبا ارایه تست با افتخار به کلاس تئوری ایشان راه پیدا کرد پس از طی نمودن دوره های تئوری موسیقی ،سلفژ، هارمونی،ارکستراسیون ،ساز شناسی ،همزمان به آموزشگاه سرایش رفته وبرای تکمیل کردن نوازندگی پیانو از استاد امیر علی حنانه بسیار بهره برد

او از بین هنرجویان استاد فخرالدینی تنها هنرجویی بودکه  به دعوت خود ایشان در محل تمرین ارکستر ملی کشور در تالار وحدت روز های سه شنبه حاضرشده و بهره میبرد.

 برای آهنگسازی وتنظیم در سال 1381به صداوسیمای تهران وارد شد واولین اثرش را از آثار استادحمید سبزه واری انتخاب نمود .

اوشعروقتی امام آمد را با ارکستر صداوسیمای تهران به خوانندگی آقای رضا شیرازی برای ایام دهه فجر ساخت .اثر بعدی وی ترانه آسمونی از سروده های  خانم گودرزی بود که برای روز مادر با صدای گرم آقای علی تفریشی خوانده شد.وی با ترانه سراهای خوبی از جمله خانم لاری پور ، خانم گودرزی ، آقای اسلامی ،استاد سبزه واری ،مریم حیدر زاده آشنا گردید .(آلبوم گلایه ،آلبوم دل ،آلبوم انتظار ،آلبوم عاشق نشوو.....ساخته های سالهای 1382 وی میباشد.)

او در تهران برای خوانندهای بسیاری ملودی ساخته ازجمله آقایان وحید خراطها ، عرفان، علی ترکپور ،سید بابک حسینی ،احمد جعفری ،رضا شیرازی ، علی تفریشی ، مجید خراطها و..........همچنین نامبرده با هنرمندان سریال برره و شبهای به شرط خنده نیز همکاری داشته است

در سال 1387 به شهر شیراز سفر کرد،ودر آنجا برای چهره های ماندگار ارتش  2 اثر بزرگ بنامهای گل لاله و ماندگاران را ساخته و تنظیم نمود .در استان فارس توانست در سه سبک پاپ سنتی ، حماسی ، محلی  آهنگهای بسیاری را ساخته و تنظیم کند.وخوانندهای خوبی را به جامعه هنری فارس معرفی کند .او برای صداو سیمای استان فارس قطعاتی را ساخت که از این رسانه پخش میشود.مانند ای وطن ای زادگاهم ،بوی حرم ، شهید خراسان ، علی یا علی ، فارس بر قله افتخار و.....